July 12, 2012

French bean pasta · Паста с зелёной стручковой фасолью

Yesterday I had 30 minutes and few ingredients to cook my lunch. Based on the Mediterranean recipe i created my sole version of French bean pasta by using clarified cow milk butter in place of olive oil, substituting garlic with ginger-garlic paste, giving basil a company of few italian herbs, spicing it with black pepper and putting parmigiano instead of ricotta cheese. I think all this combined gave a bright taste to this dish and made it more pleasant and nourishing.
Вчера у меня в запасе было 30 минут и несколько ингридиентов, чтобы сотворить обед. Основываясь на этом Средиземноморском рецепте, я придумала свою версию пасты с зелёной стручковой фасолью: топлёное масло вместо оливкового, чесночно-имбирное пюре вместо чеснока, базилик в компании других итальянских трав, остринка чёрного перца, пармезан, заменивший рикотту - всё это, на мой взгляд, сделало блюдо более ароматным, приятным и питательным.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...